De vakantie komt eraan en het is tijd om na te denken over je plannen voor de vakantie. Als je echt van fietsen houdt, is een fietsvakantie voor de komende vakantie natuurlijk een heel goed idee. Een fietsvakantie betekent echter hoogstwaarschijnlijk dat je de meeste tijd op de fiets doorbrengt. Natuurlijk kun je nog steeds een fietsvakantie hebben door met de auto te rijden en je fiets te vervoeren met een Pro User fietsendrager. Het is echter aan te raden om alleen je fiets te gebruiken als je de maximale ervaring van een fietsvakantie wilt krijgen. Je hoeft je tijdens de fietsvakantie nergens zorgen over te maken als je erop voorbereid bent en de dingen meeneemt die je echt nodig hebt tijdens je fietsvakantie. Dus, hier zijn de dingen die je mee moet nemen op je fietsvakantie.

Goede fietsrugzak

Het eerste dat je mee moet nemen is natuurlijk een goede fietsrugzak. In dit geval moet je de kleinst mogelijke en lichtste fietsrugzak kiezen. Je moet er echter ook voor zorgen dat de rugzak geschikt is voor je persoonlijke bezittingen zoals je mobiele telefoon, portemonnee, kaarthouder, enz. Je hebt deze niet nodig om je drinkfles te kunnen bewaren, omdat je die aan je fiets kunt hangen in een bidonhouder. Je hoeft ook geen eten mee te nemen in de rugzak omdat het alleen maar bijdraagt ​​aan het gewicht van de rugzak die je moet dragen. Hoe zwaarder de rugzak is, hoe sneller je je vermoeid gaat voelen en rugpijn krijgt.

Fiets noodset

Het volgende dat je mee moet nemen is een fiets noodset. Hoewel je je fiets goed hebt voorbereid voordat je op fietsvakantie gaat, kan er altijd iets met je fiets gebeuren. In zo’n noodgeval heb je zeker een fiets noodset nodig met een fietspomp, sleutels, tangen, fietsreparatieset, enzovoort. Met de fiets noodset bij je hoef je je geen zorgen te maken, zelfs als er iets ergs met je fiets gebeurt in de middle of nowhere.