Reizen met het vliegtuig is niet meer zo eenvoudig en ongecompliceerd als het ooit was. Je moet vooruit plannen en je moet rekening houden met de tijd om te parkeren, de tijd om een ticket af te halen, de tijd om door de beveiliging te gaan en dan naar je gate te lopen. Je kunt niets doen aan de hoeveelheid tijd die er nodig is om een tas in te checken of door de beveiliging te komen, maar je kunt wel de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het zoeken naar een parkeerplaats beperken.

 

Als je veel tijd besteedt aan het zoeken naar een veilige parkeerplaats en je wilt deze tijd in de toekomst niet opnieuw verspillen, dan moet je het parkeren op een andere manier benaderen. Waarom kun je in plaats van aan te dringen op parkeren op het luchthaventerrein niet buiten het terrein parkeren en een shuttle naar de vertrekhal van de luchthaven nemen?

 

Veel mensen aarzelen om dit te doen omdat ze bang zijn dat hun auto niet veilig zal zijn. Het goede nieuws is dat wanneer je buiten het luchthaventerrein parkeert, je te maken hebt met een particulier bedrijf dat zijn goede naam wil behouden. Daarom maken zij het tot hun taak om alle voertuigen zo veilig mogelijk te houden. Het is logisch om je voertuig toe te vertrouwen aan iemand die belang heeft bij de veiligheid en beveiliging ervan.

 

Een ander groot voordeel van parkeren buiten het luchthaventerrein is dat je niet rond hoeft te rijden en een goede parkeerplaats hoeft te zoeken, die niet te ver van de terminal en niet te ver van de lift is verwijderd. In plaats daarvan kun je het terrein oprijden, parkeren en dan haalt een shuttle je op en brengt je meteen naar de luchthaventerminal. Dit bespaart je veel tijd en stress, die gepaard gaat met het vinden van een parkeerplaats op een te druk parkeerterrein waar veel mensen komen en gaan en samen met jou naar parkeerplekken zoeken.

 

Lees meer over valet parking Eindhoven!